Tilbake

Medlemstilbud

Som medlem av Milslukern sin kundeklubb vil du få tilbud på en rekke produkter til gunstig medlemspris. Liker du å gjøre et kupp, så vil du definitivt like våre medlemstilbud. Husk å meld deg på vårt nyhetsbrev for å få siste informasjon om medlemstilbud, nyheter og tips fra oss.

Kunnskap

Hos Milslukern finner du ansatte som virkelig brenner for faget sitt. Alle som jobber her er eller har vært aktive utøvere innenfor langrenn, sykkel, løp eller kajakk. Vi elsker og teste utsyr og dette gjenspeiler vareutvalget vårt. Målet er at du som kunde skal få den beste veiledningen basert på våre egne erfaringer. For oss er ikke dette bare en jobb, det er en livsstil!

Tips og eventer

Vi i Milslukern liker å dele tips og erfaringer. Vi kommer ofte med spesifikke tips til store ritt i forkant og rett før. Gjennom året har vi også flere store og små eventer for deg som Milslukern medlem. Hold deg oppdatert på Facebook og våre nyhetsbrev.

Oversikt over alle kvitteringer

Full oversikt over alle kjøp med kvitteringer fra nett og butikk samlet på ett sted. Alle kvitteringer er like gyldige, du viser bare mobilen i kassa. Praktisk for deg, godt for miljøet.

Smidig bestilling

Bruk tiden din til å være på tur, ikke til å fylle ut skjemaer. Med en medlemskonto hos oss ligger alle detaljer ferdig utfylt til neste gang.